Wednesday, May 4, 2016

VIVIX SUPPLEMEN PEMBAIK PULIH 

Entry hari ini saya nak share lagi tentang VIVIX, kerana VIVIX adalah salah satu supplemen yang mempunyai  bahan-bahan yang unik  serta  bertindak sebagai  pemulih baik  sistem badan manusia dan sangat memberi  manfaat kepada tubuh badan manusia.

Supplemen Vivix mempunyai gaya tersendiri dalam membantu pengamalnya membaik pulih DNA sistem tubuh manusia yang rosak  akibat gaya hidup yang tidak sihat. Umpama membersihkan daki yang lama yang tidak digosok bersih.

Selain menjadi pembaik pulih,  VIVIX juga bersifat antioksidan yang tinggi bagi membantu melambatkan proses  penuaan secara semulajadi. Kaya juga dengan Vitamin A  dan Beta  Carotene dalam membantu memberi kesihatan kepada mata

Mengamalkan VIVIX  secara berterusan bukan sahaja dapat membina antibiotik semulajadi dalam badan tetapi juga dapat meningkatkan fungsi imunisasi tubuh badan dalam membantu menghalang peyakit yang kronik dan berbahaya ..
Anda berminat dan  ingin mendapatkan VIVIX dari Shaklee yang terjamin halal , berkesan , semulajadi dan selamat boleh terus hubungi saya di talian 012-3779685 / sempoi pm  terus ke whatapp.


Hubungi Ila Idris/Mama Iskhandar  
 Email: ila_cute28@yahoo.com


Consultation Free


Info-info Produk Shaklee

Cara pengambilan vitamin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...