Sunday, May 8, 2016

VIVIX BIBIK TUBUH BADAN??Vivix bibik tubuh badan?? Biar betul statement kita hehe tak sebenarnya maksud saya Vivix adalah seperti pembantu rumah kita yang sering membantu kita dalam mengerja kerja rumah. Mengapa saya berkata begitu kerana Vivix boleh membantu tubuh badan kita sihat sejahtera. Insyaallah.

 

Kajian klinikal Vivix boleh membantu pesakit seperti :

Menghidapi Kanser atau berisiko kanser akibat keturunan/ gaya hidup yang tidak sihat.

Kajian menunjukkan bahawa resveratrol yang terdapat didalam Viviv mampu bertindak sebagai  antioksidan terhebat dan anti inflammatory yang boleh menyekat perkembangan kanser. Resveratrol merupakan perubatan semulajadi pertama yang mempunyai bukti yang kukuh menunjukkan ia menghalang atau menghentikan pelbagai peringkat kanser.

Pesakit Jantung.

Membantu menghalang sel jantung daripada penuaan, bertindak membaikpulih sel jantung yang rosak , memelihara kesihatan salur darah dan fungsi jantung yang sihat, sekaligus mengelakkan penyakit jantung. Bertindak juga menghalang kolestrol jahat dari memasuki salur darah. Apabila salur darah bebas daripada mendapan kolestrol, maka risiko salur darah (arteri) tersumbat dan risiko sakit jantung menjadi semakin rendah.

Penghidap Diabetes.

Bersifat antioksidan bagi membantu mencegah kandungan gula dalam darah dari meningkat akibat pengambilan karbohidrat yang berlebihan. Polifenol Anthocyanins yang terkandung dalam anggur muscadine akan mencernaan serta meyerap karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing diabeties.

Gout

Asid urik yang berlebihan tidak dibuang dan ia berkumpul didalam sendi boleh menyebabkan gout , kandungan didalam anggur muscadine dan polygonum cuspidatum bertindak sebagai anti oksidan yang dapat merendahkan  paras asid urik dalam badan dan bertindak merawati gout.

Stroke

Mempunyai 10 kali  resveratrol yang bertindak dalam melancarkan peredaran darah dan  aliran oksigen bagi membantu keutuhan sel dalam meningkatkan hayat sel  dengan ini dapat mencegah penyakit  stroke .


Lemah imunisasi.

Membantu meningkatkan sistem  imunisasi  badan dengan membentuk antibiotik dalam tubuh badan bagi melawan atau mencegah penyakit yang berbahaya.

Kolestrol tinggi

Dapat mengawal kolestrol dalam darah dan dalam tubuh badan. Juga bertindak meningkatkan kolestrol baik (HDL).

Wanita yang mengalami cyst.

Mengurangkan inflamasi dan  dapat mengecutkan fibroid dengan cepat serta mematikan sel-sel abnormal daripada berkembang aktif.

Darah tinggi.

Membantu sebagai pembersih pembuluh darah , menurunkan kepekatan darah, mencegah terbentuknya pembekuan darah , melancarkan pengedaran darah dan juga mengawal tekanan darah.


Hanya sesudu teh dalam sehari  anda sendiri akan  rasai perbezaannya...Jika di bandingkan dengan rawatan atau special treatment di luar sana yang berharga beribu2 . Insyaallah..kita berusaha Allah swt yang menentukan.

Kembali sihat seperti dulu suci, selamat, semulajadi, saintifik, & sinergistik.

Pertanyaan, konsultasi dan order boleh hubungi saya di:
Ila Idris (Mama Iskh)
sms/whatsApp: 012-3779685
Emel : ila_cute28@yahoo.com
 

4 comments:

  1. Vivix ni sememangnya keperluan badan kita. Jangan sesekali tinggalkan pengambilan vivix. Badan sihat dengan vivix.

    ReplyDelete
  2. Salam kenal mbak.. itu produknya berapa ya yang dietary suplement..?

    ReplyDelete
  3. Wsalam puan .. Puan boleh tinggalkan no telefon utk saya hubungi..

    ReplyDelete

Terima Kasih daun keladi
Kalau sudi comment lah lagi
♥mama iskhandar♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...