Wednesday, May 11, 2016

TAMPAK SIHAT DAN MUDA JELITA DENGAN VIVIX

Bercakap mengenai kecantikan semua wanita memang teruja dan menginginkannya. 99% kajian wanita ingin tampil jelita kerana bagi mereka kecantikan menambahkan lagi keyakinan para wanita tidak terkecuali juga para lelaki. Siapa tidak suka cantik maaa..I like... Terdapat berbagai – bagai jenama produk kecantikan berbentuk supplemen  tetapi sejauh mana ia berkesan terhadap penggunanya. Adakah produk mereka menggunakan bahan bahan semulajadi atau sebaliknya.

Jadi disini saya ingin kongsikan dengan anda bagaimana dapat megekalkan diri kita supaya sentiasa tampak sihat dan muda jelita ...Wah kelas gitu. Vivix adalah salah satu supplemen yang bukan sahaja untuk kesihatan tetapi juga dapat mengekalkan  kecantikan luar dan dalam yang begitu neautral . Mengapa saya mengatakan neautral, ini kerana Vivix terdiri dari bahan – bahan botani semulajadi serta tinggi kandungan anti oksida. 

Anggur muscadine mencipta kandungan resveratrol yang bertindak sebagai anti penuaan bagi membaiki dan melambatkan proses penuaan. Ia bertindak dengan cara  meresap ke sel DNA serta memperbaiki sel sel rosak terabai didalam tubuh badan  bagi membantu kita tampak sihat, muda dan cergas.


Selain itu resveratrol  yang terdapat didalam VIVIX adalah merupakan satu fenomena dunia perubatan yang berkesan bertindakbalas ke semua bahagian kulit dan juga merangkumi keseluruh tubuh badan bagi mengekalkan tahap  kecantikan yang optimum serta meningkatkan taraf kesihatan yang baik.  Jom kita amalkan VIVIX supaya sentiasa tampak sihat, muda jelita. Tidak rugi mengamalkannya kerana cantik pun dapat kesihatan pun maintain..
Hanya sesudu teh dalam sehari  anda sendiri akan  rasai perbezaannya...Jika di bandingkan dengan rawatan atau special treatment di luar sana yang berharga beribu2 . Insyaallah..kita berusaha Allah swt yang menentukan.

Anda berminat dan  ingin mendapatkan VIVIX dari Shaklee yang terjamin halal , berkesan , semulajadi dan selamat boleh terus hubungi saya di talian 012-3779685 / sempoi pm  terus ke whatapp


Pertanyaan, konsultasi dan order boleh hubungi saya di:
Ila Idris (Mama Iskh)
sms/whatsApp: 012-3779685
Emel : ila_cute28@yahoo.com 

Kembali sihat seperti dulu suci, selamat, semulajadi, saintifik, & sinergistik. 

2 comments:

  1. Bestnya vivix...boleh awet muda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu pn nila memang terbaik vivix , bukan sahaja utuk kesihatan tetapi untuk kecantikan juga.

      Delete

Terima Kasih daun keladi
Kalau sudi comment lah lagi
♥mama iskhandar♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...