Sunday, May 15, 2016

KORANG TAHU TAK? APAKAH VIVIX!!


Korang tahu tak ? Apakah Vivix !! rasanya banyak entry saya dah share kepada anda tentang VIVIX,  yang dah tahu tidak perlulah saya tanya tahu ke tidak tetapi  bagi yang tidak tahu tu meh cik nak habaq apakah Vivix. Rasanya tak rugi kalau share bebanyak tentang Vivix  kerana banyak kebaikan yang terkandung didalamnya. 

Untuk pengetahuan anda semua Vivix adalah supplemen yang terdiri dari kesegaran tumbuhan semula jadi seperti
  1. Anggur Muscadine
  2. Elderberry
  3. Carrot purple
  4. Polygonum Cuspidatum.
Kebaikan bahan bahan semulajadi inilah yang menjadikan VIVIX paling mujarab dalam mencegah penyakit seperti:
  • Diabetes.
  • Kolestrol tinggi.
  • Penyakit Kardiovaskular (Jantung).
  • Tekanan Darah Tinggi.
  • Alzheimer atau nyanyuk.
  • Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang gout.
  • Letih
  • Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan).
  • Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut).
  • Kanser dan tumor.
  • Membantu perokok tegar berhenti menghisap rokok.
  • Katarak dan masalah mata
  • Masalah saraf.
  • Lemah imun tahan daya badan lambat sembuh.
  • Menyokong kesihatan sendi.
  • Menyokong kesihatan saraf.
  • Membantu dalam mengawal berat badan yang optimum.
  • Membantu menyokong kesihatan sel-sel mata.
Terdapat 1001 khasiat kebaikan Vivix jika mengamalkannya. Dalam ujian klinikal yang telah dijalankan Vivix berfungsi  sebagai memperbaiki DNA tubuh badan manusia, ini kerana setiap hari tubuh kita mengalami kerosakkan DNA akibat radikal bebas yang  menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat seperti contoh umur kita baru 30an tetapi nampak seakan 45 tahun.

Disini VIVIX  berfungsi  membantu  melambatkan proses penuaan  dan melindungi DNA sel tubuh  manusia. Untuk pengetahuan anda semua VIVIX amat sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani  rawatan pemulihan kanser ,misalnya  kimoterapi ,bagi mengembalikan Sel tubuh kembali  kepada keadaan asal. 

VIVIX juga memperbaiki tenaga sel bagi melindungi  tubuh kita terdedah kepada  penuaan , semakin cepat sel tubuh  semakin kita kehilangan tenaga. 
Ia juga  Membantu golongan emas meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.Al maklumlah semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar.

Vivix adalah supplemen terbaik bukan saja membantu golongan emas  tetapi Vivix boleh membantu untuk semua golongan tidak kira emas , pertengahan atau muda. Penting bagi saya mencegah dari mengubati.



Hanya sesudu teh dalam sehari  anda sendiri akan  rasai perbezaannya...Jika di bandingkan dengan rawatan atau special treatment di luar sana yang berharga beribu2 . Insyaallah..kita berusaha Allah swt yang menentukan.

Kembali sihat seperti dulu suci, selamat, semulajadi, saintifik, & sinergistik.


Pertanyaan, konsultasi dan order boleh hubungi saya di:
Ila Idris (Mama Iskh)
sms/whatsApp: 012-3779685
Emel : 
ila_cute28@yahoo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...