Sunday, May 22, 2016

KENAPA VIVIX??

Amboi amboi ramai sangat share tentang vivix ne?? Bagus sangat ke ramai share ne??? Kalau beli comfirm ke tak sakit?? Ok skip baca ..what ever..Situasi begini saya rasa banyak berlaku dikalangan kita, orang kata tak kenal maka tak cinta , tak amal tak rasa mana nak tahu kebaikannya. Ye ke idak.. 
 
Ok kita rasa diri kita sihat kesana kemari .. Tidak demam tidak pening atau sakit sana sini.. Always sihat walaafiat.. Tapikan as human kita tidak tahu apa yang ada dan apa yang berlaku didalam tubuh badan kita. Lainla kita ada kuasa yang boleh xray tubuh kita.Macam tak logik aje.. Hehe

Bayangkan sekarang umur kita 30 an memang sihat segar bugar mantap gitu tetapi in long term  bila umur kita menjangkau 40 an kita tak tahukan.. Jadi disini Vivix memainkan peranan dalam menjadi pembantu kita menjaga kesihatan dalaman dan luaran..

Kenapa mesti Vivix kenapa tidak supplemen yang lain?? 
Nak tahu kenapa Vivix pilihan saya, ini kerana :

Kandungannya terdiri dari bahan bahan botani semula jadi.
  • Vivix dicipta dari ramuan sumber tumbuhan semulajadi yang hebat, iaitu seperti Muscadine grapes, Purple Carrot,Elderberry dan Polyganum Cuspidatum. Dijamin tiada pewarna dan lemak haiwan terjamin bersih dan yang penting halal serta berkhasiat..

Diujian secara klinikal..
  • Vivix  telah di uji secara klinikal berkali kali dan telah mendapat banyak pengikhtirafan dari para ahli saintis dan  para doktor.. Mereka telah mengkaji gabungan Resveratrol dan Polyphyenol ternyata gabungan tersebut adalah  hebat dalam mengatasi masalah kesihatan dan juga kecantikan.

Bertindak membantu hingga ke Sel DNA sellular.
  • Semakin berusia semakin kita terdedah kepada radikal bebas, itu belum masuk pemakanan kita, gaya hidup kita, itu semua menjadikan sel sel DNA, tisu tisu otot, organ dalaman dan tulang lebih berusia dari sepatutnya.Apabila sel sel tubuh badan kita rosak dan mati lebih awal, mulalah timbul berbagai bagai penyakit yang tidak disangka sangka.. Disini Vivix berfungsi membaiki, memberi tenaga, memperlahankan penuaan sellular , mempertahankan dan meningkatkan prestasi sel sel seluruh tubuh sehingga ketahap Sel DNA  sellular supaya aktif kembali seperti sedia kala..

Penyuntik khasiat kepada seluruh badan.
  • Kita tidak sedar bahawa tubuh badan kita perlu dijaga rapi dan ia memerlukan khasiat serta tenaga untuk kekal sihat..Sebaliknya kita lebih suka mengabaikan tubuh badan sendiri dengan makan makanan yg memudaratkan, merokok, minum minuman tinggi gula, tiada aktiviti senaman, kurang tidur, dan tidak mengamalkan supplemen.. Bagi kita tak sakit maknanya sihatlah. Itu anggapan yang salah, kita ne nak pakai badan kita dalam masa jangka panjang bukan sekejap maka dengan itu kebajikan tubuh badan serta anggota badan dalaman perlulah di titik beratkan. Pengambilan secara berterusan Vivix berfungsi menggalakkan biognesis atau pembentukan baru mitokondria bagi meningkatkan kecekapan pengeluaran tenaga secara total atau dalam waktu yang singkat. Vivix juga berupaya  menentang kuman, bakteria, virus, simptom and sign dari merebak dan seboleh boleh Vivix menghalang/mencegah penyakit dari terus merosakkan organ-organ manusia atau sel sel badan yang penting. 

Jadi hanya sesudu teh Vivix dalam sehari mampu merubah tahap kesihatan anda. Choice in your hand uolss dan anda akan rasai perbezaannya apabila mengamalkannya. Insyaallah..kita berusaha Allah swt yang menentukan.

 Kembali sihat seperti dulu suci, selamat, semulajadi, saintifik, & sinergistik.

Pertanyaan, konsultasi dan order boleh hubungi saya di:
Ila Idris (Mama Iskh)
sms/whatsApp: 012-3779685
Emel : ila_cute28@yahoo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...