Thursday, May 12, 2016

FUNGSI SI ANGGUN MERAH VIVIX

Vivix merupakan supplemen yang terbaik yang diperkenalkan oleh Shaklee telah membantu ramai pesakit kronik melawan penyakit mereka. Lebih  1 juta botol Vivix telah terjual. Formula VIVIX dicipta dengan kandungan bahan yang semulajadi tanpa sebarang  bahan kimia dan pewarna. 

Pihak Shaklee juga telah membuat kajian terhadap Vivix dan ia telah menunjukkan impak kepada 4 mekanisma penting pada anti penuaan pada tahap sellular.

4 mekanisma Penuaan pada tahap selular adalah terdiri dari :

Kerosakan DNA. Membantu sel tubuh badan diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serang ini dipanggil kerosakan data genetik yang menghasilkan satu TYPO (kesilapan) yang akan menggangu fungsi sel dan dalam erti kata lain melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

Pengawalan Genetik. Ujian klinikal yang dibuat menunjukan Vivix boleh mengaktifkan pengawalan genetic utama yang membantu melambatkan penuaan tahap sellullar.

Pengeluaran Tenaga oleh sel sel. Penjana tenaga didalam sel menghasilkan tenaga yang diperlukan oleh kita.Apabila kecekapan tenaga menurun fungsi sel juga menurun. Jadi ramuan didalm VIVIX dapat menggalakkan pembentukkan baru dalam meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

Penimbunan Protin AGE. Penimbunan berlebihan protin AGE atau advanced glycation end product boleh menyebabkan kerosakkan kepada tahap sellular yang akan menggangu keutuhan sel. Terdapat 10 X lebih  kuat iaitu resveratrol yang terkandung didalam anggur muscadine dalam melambatkan pembentukkan protin AGE.

Dengan mengamalkan VIVIX dapat membantu memelihara kesihatan seperti:

  • Jantung.
  • Otak.
  • Sistem imun.
  • Kesihatan sendi dan tubuh badan.
  • Perlindungan Antioksidan.
  • Menyokong kesihatan Kardiovaskular.Hanya sesudu teh dalam sehari  anda sendiri akan  rasai perbezaannya...Jika di bandingkan dengan rawatan atau special treatment di luar sana yang berharga beribu2 . Insyaallah..kita berusaha Allah swt yang menentukan.
Anda berminat dan  ingin mendapatkan VIVIX dari Shaklee yang terjamin halal , berkesan , semulajadi dan selamat boleh terus hubungi saya di talian 012-3779685 / sempoi pm  terus ke whatapp 
Pertanyaan, konsultasi dan order boleh hubungi saya di:
Ila Idris (Mama Iskh)
sms/whatsApp: 012-3779685
Emel : ila_cute28@yahoo.com 

 
Kembali sihat seperti dulu suci, selamat, semulajadi, saintifik, & sinergistik
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...