Sunday, May 29, 2016

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU SEL TUBUH BADAN KITA


Asalammuaalaikum semua dan selamat berhujung minggu. Entri kali ini saya ingin share lagi dengan anda tentang bagaimana Vivix membantu sel tubuh badan kita. Kita tahu Vivix tercipta dari bahan- bahan semulajadi seperti anggur muscadine, Polyganum Cuspidatum, Elderberry dan Carrot purple keempat bahan ini adalah bahan bahan yang kaya dengan Antioksida dan Resveratrol. 


Setiap hari tubuh badan kita mengalami kerosakan DNA kerana terdedah kepada radikal bebas yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat dan Vivix membantu dengan cara melambatkan dan melindungi DNA  sel tubuh .Vivix  juga sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal. 


Vivix juga memperbaiki tenaga sel kerana semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel dan disini fungsi Vivix membantu menguatkan semula sel tenaga tubuh. Selain itu Vivix membantu meningkatkan fungsi  otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. 


Bagaimana VIVIX bertindak ke atas sel tubuh manusia.

1. Cell Defence : mempertahankan sel yang mudah rosak dan berpenyakit.

2. Cell Energy : memberi tenaga kepada sel yang lemah.

3. Cell Repair : membaiki sel yang telah rosak

4. Cell Performance : meningkatkan prestasi sel 


Hanya sesudu teh dalam sehari anda sendiri akan rasai perbezaannya...Jika di bandingkan dengan rawatan atau special treatment di luar sana yang berharga beribu2 . Insyaallah..kita berusaha Allah swt yang menentukan.Kembali sihat seperti dulu suci, selamat, semulajadi, saintifik, & sinergistik.


Pertanyaan, konsultasi dan order boleh hubungi saya di:
Ila Idris (Mama Iskh)
sms/whatsApp: 012-3779685
Emel : 
ila_cute28@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...