Thursday, May 19, 2016

ANGGUR MUSCADINE YANG HEBAT!!!!


Anggur Muscadine kandungan vivix yang hebat , ia mempunyai khasiat antioksida yang tinggi. Anggur muscadine ini adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom, dan, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan termasuk fungsi imun yang tinggi dan antioksidan terbaik. 

Ia boleh didapati di kawasan yang ekstrem iaitu kawasan liar yang menyebabkan anggur muscadine mempunyai tinggi polifenol dan revestrolnya dan juga dikenali sebagi  super grapes kerana saiznya yang boleh membesar sebesar BOLA GOLF.

Mengandungi asid ellagik yang mempunyai peranan dalam menghentikan bahan kimia penyebab kanser, juga anti virus dan anti bakteria. Jenis polifenol yang paling sering dijumpai pada tanaman seperti flavonoid,  asid phenolic, catechin,  anthocyanin, isoflavon, quercetin,  dan resveratrol.

Berharga hampir RM 100 sebiji wow mahal tu dan yang paling hebatnya mengandungi 6 x resveratrol . Sejenis tumbuhan yang tidak perlukan semburan racun kerana anggur muscadine ini buah yang tahan lasak. 
Anggur muscadine berperanan sebagai  antipenuaan peringkat sellular, mencegah kanser ,penyakit jantung dan lain lain penyakit kronik.Ila Idris (Mama Iskh)
sms/whatsApp: 012-3779685
Em
el : 
ila_cute28@yahoo.com

Kembali sihat seperti dulu suci, selamat, semulajadi, saintifik, & sinergistik.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...