Monday, May 9, 2016

( 2C ) CERGAS CERDAS DENGAN VIVIX

2C bermaksud cergas cerdas dengan Vivix, memang tidak dinafikan  kerana telah ramai mencubanya termasuk saya.  Badan saya sentiasa  segar bugar walaupun tidak cukup tidur dan  tidur lewat.

Bagaimana atau rahsia Vivix dapt memberi dan mengekalkan tubuh kita sentiasa sihat cergas cerdas.Vivix adalah campuran botani yang mengandungi  bahan bahan semula jadi yang telah diuji secara klinikal kerana  mengandungi  tinggi anti oksida.
 
 Bahan –bahan Vivix:

Muscadine Grape (Anggur Muscadine) mengandungi jumlah Potassium dalam menguatkan kekuatan otot , mengelakkan serangan angin ahmar, kesihatan jantung , meningkatkan keupayaan sistem saraf. Mengandungi  juga resveratrol semulajadi yang bertindak anti – kanser dan mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah untuk kesihatan kardiovaskular. 

Elderberries mengandungi   Vitamin C yang tinggi di dalamnya membuatkan jus elderberry sangat bermanfaat dalam mengubati penyakit yang disebabkan oleh jangkitan daripada virus dan bakteria .Meningkatkan sistem kesihatan dengan menguatkan daya imunisasi serta membentuk antibiotik tubuh badan yang amat membantu mereka yang mengalami masalah kesihatan

Purple Carrot (Lobak Ungu) mempunyai lebih anthocyanin dan lebih beta-carotene berbanding lobak lain. Dapat meningkatkan kesihatan mata kerana kaya dengan Vitamin A. Asid klorogenik yang ada dalam purple carrot ni bertanggungjawab mengurangkan kadar gula dalam darah baik untuk pesakit diabetes. Anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen mengurangkan risiko penyakit jantung.

Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed) kandungan mengandungi antioksida yang tinggi dan kuat dapat menghindari anti radang. Anti penuaan bertindak sebagai membaiki sel mati serta meningkatkan penghasilan DNA  sel hidup . Bertindak juga merendahkan paras kolesterol, merendahkan tekanan darah dan membantu dalam proses pengurangan berat badan.
Hanya sesudu teh dalam sehari  anda sendiri akan  rasai perbezaannya...Jika di bandingkan dengan rawatan atau special treatment di luar sana yang berharga beribu2 . Insyaallah..kita berusaha Allah swt yang menentukan.


Kembali sihat seperti dulu suci, selamat, semulajadi, saintifik, & sinergistik.


Pertanyaan, konsultasi dan order boleh hubungi saya di:
Ila Idris (Mama Iskh)
sms/whatsApp: 012-3779685
Emel : ila_cute28@yahoo.com
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...