Tuesday, November 11, 2014

TERINGIN JERUK VIRAL ASAM BOI

Teringin Jeruk Viral Asam boi.

Semalam terasa nak makan jeruk viral  yang makin meletup –letup. Kat mana mana pun heboh tentang jeruk viral .  Jenuh jugak pukul 11 malam mengupas dan menghiris pelam ngan jambu . Teringin bebenau nak makan 2 buah ini. Yami yami marvelous. Ok senang aje nak buat jeruk viral asam boi pelam dan jambu ne. Semudah abc tanpa mengeluarkan modal yang banyak, nak nak kalau yang memang ada tanam pelam memey senangla . Just petik...

Bahan-bahannya.
  • Asam boi putih.. beli kat kedai mamak berlambak.
  • Jambu
  • Pelam
  • Gula
  • Garam
  • Cili  padi yang telah di potong-potong  (ikut suka nak pedas atau tidak)


Cara buatnya..

Hiris pelam atau jambu ikut suka , and then gaul kan kesemua bahan bahan diatas. Setelah gaul semua bahan-bahan diatas terus masuk ke dalam peti sejuk   dalam 1 jam atau 2 jam terpulang kepada anda. Selepas  1 jam  atau 2 jam dah leh makan. Senang kan memang sedap gila...huhu.. Selamat mencuba



Note : Kalau nak basuh pelam atau jambu basuh sebelum dihiris kerana nanti kalau basuh selepas dihiris  dikuatiri buah jadi tak rangup.

Anda berminat dan  ingin mendapatkan Produk/Supplemen dari Shaklee yang terjamin halal , berkesan , semulajadi dan selamat boleh terus hubungi saya di talian 012-3779685 / sempoi pm  terus ke whatapp / facebook


Hubungi Azilah Idris/Mama Iskhandar  
 PM: www.facebook.com/messages/mamaiskhvitamin
 Blog: http://www.mamaiskhvitamin.blogspot.com/
 Email: ila_cute28@yahoo.com

Consultation Free
Info-info Produk Shaklee
Cara pengambilan vitamin

♥♥♥♥♥"INGIN MENJANA 4-5-6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE? SERTAI KAMI DENGAN MENGHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK♥♥♥♥♥ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...