Saturday, November 15, 2014

PERFORMANCE DRINK SHAKLEE KEKAL BERTENAGA WALAUPUN SESIBUK DONALD TRUMP.

Performance Drink  Shaklee kekal bertenaga walaupun sesibuk Donald Trump.
Adakah  anda sibuk dengan kerja harian seperti Donlad Trump? Kesana kemari dalam mengembangkan perniagaannya tanpa rasa penat dan lesu. Seharian kita berkerja  tentunya  menenatkan otak dan tubuh badan. Keadaan kita  akan menjadi  lesu , tidak bermaya dan hilang tumpuan akibat keletihan. Tenaga diperlukan bagi membolehkan kita melakukan sesuatu kerja dengan cepat dan pantas. Performance Drink Shaklee adalah penambah tenaga yang anda perlukan  bagi mengekalkan tenaga dalam tubuh badan kita. 


Performance Drink di uji secara klinikal menggunakan rumusan ekslusif Opticard yang dipatenkan bagi neingkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda dengan memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh badan. Performance drink juga mempunyai 67% otot glikogen (sumber tenaga) dengan menyediakan 3 jenis karbohidrat dengan segera. Performance drink juga sesuai bagi mereka yang aktif dalam sukan bagi menambah tenaga suapaya kekal cergas sihat.


Kandungan unik Performance  adalah ELEKTRON + MINERAL :

KOMPENON ELEKTROLIT
Na+ = Sodium
Cl= Chloride
Mg+ = Magnesium
Ca2+ = Kalsium
K+ =  Potasium

Membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan. 
Baik untuk sistem neuronomotor (Tidak balas saraf dan otot).


Manfaat utama yang diperolehi dari Performance Drink ini ialah:
  • Membantu Meningkatkan Daya Ketahanan Badan – memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal serta membantu meningkatkan daya tahan otot.
  • Membantu Membekalkan Tenaga – ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride.
  • Mencegah Penyahhidaratan – mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan dan melembabkan kulit.
  • Membantu mengekalkan Paras Gula – terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga otot dan mempercepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot.
  • Membekalkan tenaga fizikal - sesuai kepada mereka menetapkan kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian. Sangat sesuai bagi mereka yang kerap bersukan, berbasikal, mendaki gunung, berpuasa, kepenatan, tidur lewat malam, cirit birit, sebelum dan selepas pembedahan.

Ingin kekal bertenaga, anda berminat dan  ingin mendapatkan Performance Drink dari Shaklee yang terjamin halal , berkesan , semulajadi dan selamat boleh terus hubungi saya di talian 012-3779685 / sempoi pm  terus ke whatapp / facebook

PERFORMANCE DRINKHubungi Azilah Idris/Mama Iskhandar  
 Email: ila_cute28@yahoo.com

Consultation Free
Info-info Produk Shaklee
Cara pengambilan vitamin

♥♥♥♥♥INGIN MENJANA 4-5-6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE? SERTAI KAMI DENGAN MENGHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK♥♥♥♥♥ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...