Friday, November 7, 2014

OMEGA GUARD BAIK UNTUK IBU MENGANDUNG.

Omega guard baik untuk Ibu mengandung.

OMEGA GUARD

Kita ibu mengandung??. Perasaan gembira tidak dapat digambarkan.Waktu mengandung adalah waktu yang paling mencabar.. Mana taknya rasa letih tak payah nak cakaplah,tak bermaya dan memanjang moddy.Dalam keadaan begini ibu mengandung  di sarankan mengambil nutrisi yang cukup bagi keaadaan tidak menjadi berterusan begitu. Antara nutrisi yang sangat penting  pada waktu mengandung ialah  Omega 3 . Omega 3 adalah rumusan EPA  dan DHA  yang terkandung didalam Omega guard.
Kajian  menunjukkan bahawa penggunaan omega-3 mampu mengurangkan risiko alahan pada bayi selepas bersalin dan membantu mencegah risiko kelahiran bayi pra-matang, risiko yang lebih rendah untuk masalah pra-eklampsia dan boleh membantu meningkatkan berat badan bayi. Fungsi lain membantu proses   perkembangan  pembentukan otak janin   serta membantu perkembangan memori yang baik untuk kandungan dalam kandungan..Kekurangan Omega-3 boleh meningkatkan risiko ibu mengalami kemurungan selepas bersalin. 

 Kebaikan Omega guard kepada ibu mengandung:
  • Membantu tumbesaran dan perkembangan janin
  • Membantu perkembangan memori janin.
  • DHA yang terkandung dalam Omega Shaklee merupakan nutrient utama untuk otak, system saraf dan retina janin.
  • Dapat mengawal kolestrol dalam badan ibu mengandung.
  • Mengawal berat badan ibu semasa mengandung secara semulajadi.
  • Sistem tubuh imunisasi ibu mengandung bertaambah baik dan tidak sering dijangkiti penyakit seperti selsema  atau demam.
  • Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
  • Mengurangkan risiko kelahiran bayi pra matang
  • Mengurangkan risiko gila meroyan selepas kelahiran bayi

Anda berminat dan  ingin mendapatkan Omega guard dari Shaklee yang terjamin halal , berkesan , semulajadi dan selamat boleh terus hubungi saya di talian 012-3779685 / sempoi pm  terus ke whatapp / facebook

Jom beli online : 
 Omega guardHubungi Azilah Idris/Mama Iskhandar  
 PM: www.facebook.com/messages/mamaiskhvitamin
 Blog: http://www.mamaiskhvitamin.blogspot.com/
 Email: ila_cute28@yahoo.com

Consultation Free
Info-info Produk Shaklee
Cara pengambilan vitamin

♥♥♥♥♥"INGIN MENJANA 4-5-6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE? SERTAI KAMI DENGAN MENGHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK♥♥♥♥♥ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...