Wednesday, November 5, 2014

JOIN KAMI SHAKLEE

Join Kami Shaklee 

Join kami dengan membuat pembayaran untuk yuran pendaftaran, ataupun mendapat keahlian percuma dengan membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670.00 Semenanjung & RM680 .00 Sabah/Sarawak). 

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk yuran pendaftaran, ataupun mendapat keahlian percuma dengan membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670.00 Semenanjung & RM680 .00 Sabah/Sarawak). 

ATAU

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) / anda pergi sendiri ke branch Shaklee (jika anda berdekatan dengan mana-mana branch) dan mendaftar menggunakan ID saya 1104621 (AZILAH IDRIS) sebagai sponsor/penaja. 


Yuran pendaftaran keahlian /pengedar  Shaklee?
Pendaftaran untuk menjadi ahli / pengedar Shaklee ialah sebanyak RM65.00 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch atau berjumpa terus dengan saya untuk ambil beg starter kit) atau tambahan RM10.00 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda. (RM20 untuk Sabah dan Sarawak)


Perlu ke nak maintain point dan keahlian?
Sekiranya cuma nak kegunaan  sendiri, anda tak perlu maintain points. Melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, maka anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma kegunaan sendiri, share dengan family atau saudara-mara, maka anda tak perlu risau nak maintain points atau minimum purchase. (^_^) 
                                        

Wajib ke membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
TIDAK perlu. Kalau anda tak membeli apa-apa produk pada mana-mana bulan pun, keahlian anda tidak akan dibatalkan. 


Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda cuma perlu mengisi borang pendaftaran menjadi ahli. Dan anda perlukan sponsor/penaja iaitu ahli yang telah berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee dengan nombor ID 1104621 sekiranya anda berhasrat untuk menjadi sebahagian daripada ‘keluarga’ rangkaian networking saya ataupun bersama-sama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.

Jom join kami..Dengan menjadi ahli di bawah saya (1104621), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami. Bimbingan secara online & offline akan diberikan sehingga anda berjaya! Insyaallah....

2 comments:

Terima Kasih daun keladi
Kalau sudi comment lah lagi
♥mama iskhandar♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...