Monday, November 17, 2014

HERB-LAX PELAWAS YANG HEBAT.

Herb-lax pelawas yang hebat.
Alhamdulillah semakin hari semkain ramai yang mempercayai Herb - lax. Herb-lax tidak asing lagi sebagai pelawas yang terhebat. Rumusan asas produk Herb-lax adalah kombinasi teknologi tradisi  dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi seperti alfalfa leaves,anise seed, blue malva flower,buchorn bark, licorice root,rhubard root , fennel seed dan culver’s root. Sifatnya mengalakan tindakan pembersihan yang lembut terbukti sesuai secara klinikal digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

Pada umumnya fungsi herb-lax ini adalah untuk membersihkan usus kita dengan menyingkirkan toksin dan kotoran-kotoran yang sudah berkurun lama bersarang dalam badan kita. Selain itu herb-lax ini mengandungi kandungan serat yang tinggi (daripada daun Senna) untuk bertindak sebagai pelawas.

Fungsi UTAMA HERBALAX 
  • Mengembalikan proses semulajadi pergerakan  usus.
  • Membersihkan najis yang tersekat.
  • Mengempiskan perut - Sgt effective jika dimakan bersama ALFALFA COMPLEX
  • Mengatasi masalah sembelit.
  • Mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
  • Membantu masalah bau mulut dan bau badan.
  • Mengelakkan kembung perut.
  • Mencegah penyakit kulit.Note :
Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit birit pada peringkat awal pengambilan tetapi akan normal , setelah 8 – 12 jam selepas pengambilan.

Bagi  yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos pengambilan kepada 5- 8 biji dan boleh kembali kepada dos biasa setelah tidak sembelit lagi.


Ramuan yang terkandung didalam Herb-Lax Shaklee 
Alfalfa Leaves - Membersihkan usus,darah dan hati.


 
Anise Seed - Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.


Blue Malva Flower -Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.


Buckhorn Bark - Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakkan dan memberi lembapan kepada usus.Culver's Root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan bagus untuk asthma.
Fennel Seed - Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol.Membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.
 Licorice Roots - Membantu proses detoksifikasiRhubarb Root- Herba yang banyak digunakan dalam perubatan cina sebagai antibiotik.
 Senna Leaves - Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut,mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.Anda berminat dan  ingin mendapatkan Herb - Lax dari Shaklee yang terjamin halal , berkesan , semulajadi dan selamat boleh terus hubungi saya di talian 012-3779685 / sempoi pm  terus ke whatapp / facebook
Herb -l lax


Hubungi Azilah Idris/Mama Iskhandar  

Consultation Free
Info-info Produk Shaklee
Cara pengambilan vitamin☼ Anda mungkin meminati : Benefit menjadi ahli shaklee

♥♥♥♥♥"INGIN MENJANA 4-5-6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE? SERTAI KAMI DENGAN MENGHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK♥♥♥♥♥ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...