Saturday, November 8, 2014

BEST KE JADI AHLI SHAKLEE NE???

Best ke jadi ahli Shaklee ne??

Alhamdulilah syukran...syukur. thank to Allah swt.. setiap bulan ada peningkatan dari segi bonus yang dapat...dari 5% ke 10%.insyaallah ke 80% mana tau . hehe...tapi  itu semua  depend kepada  usaha...Alhamdulillah kerana saya berada didalam team  group shaklee yang betul. Terima kasih once again kepada SUPPORT GROUP kerana banyak sharing ilmu-ilmu hebat berkaitan menjana pendapatan melalui Shaklee terutama kepada Nanny dan Mummy.

Ok best sangat ker???  JOIN SHAKLEE ne???. Huhuhu offkoss best .. Meh saya bagi tau apa keistimewaan apabila kita  join Shaklee.


KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE


Keistimewaan Join Shaklee.
  • Anda akan diberi  menikmati diskaun penjimatan sebanyak 15%-20% dengan menjadi ahli shaklee, contoh seperti  harga ESP shaklee bukan ahli RM 150.00 tapi jika anda ahli just RM 121.00 sahaja. Berbaloi baloikan... 
  • Get cash reward back dengan pengumpulan sejumlah uv atau point tertentu. 
  • Berniaga serta menjana pendapatan dengan menggunakan hujung  jari secara online dan tidak perlu menyimpan stok . 
  • Group atau team support secara online  atau offline ada membantu anda jika anda benar-benar ingin berniaga.Menawarkan 3  C  kepada anda  . Apa itu 3 C ??

3 C adala bermaksud  CASH , CAR, CONVENTION.


Cash.
  • Bonus  secara tunai akan dibayar apabila pengedar shaklee  mencapai minima syarat belian iaitu sebanyak 150 uv @ point iaitu lebih kurang RM470 pembelian dalam satu-satu bulan. Bonus dibayar berdasarkan point belian. Banyak belian maka banyak bonus yang diperolehi. So kita kerja target UV iaitu point. 
Car .
  • Dapat sejibik kereta ke... bukan actually  ya Car Bonus yang dimaksudkan ialah bayaran tunai untuk membayar duit bulanan kereta sekiranya kita membeli kereta. Namun sekiranya kita tidak membeli apa2 kereta maka duit itu boleh digunakan untuk kegunaan lain. Bagaimana nak dapat bonus kereta ini? Bonus ini boleh diperolehi apabila kita layak dan telah melengkapi syarat jualan yang ditetapkan oleh pihak shaklee. 
Convention.
  • Mereka yang  betul – betul serius berbisness  dan memastikan mereka layak mendapat pangkat minima Supervisor serta efektif setiap bulan, Shaklee akan memberikan point untuk percutian pula. Percutian negara atau luar negara akan diberi.


Dengan hanya  modal serendah 75.00 ,  anda anda mampu mengubah kehidupan dengan menjana  pendapatan sehingga 6 angka..Jadi apa lagi yang anda fikirkan , jom join us Shaklee. Insyaallah anda akan berjaya jika berusaha.. Chaiyok chaiyokk... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...