Friday, October 31, 2014

MEALSHAKES DAN OMEGA GUARD PEMBANTU KESIHATAN ANAK ANDA

Mealshakes dan Omega guard pembantu kesihatan anak andaBercakap tentang kesihatan anak anak kita  bagi saya amat penting . Yelah jika mereka sering sakit kita yang  stress , sedih dan kadang-kadang boleh tensionkan. Pada usia awal, kanak-kanak memerlukan pelbagai jenis sumber makanan antaranya karbohidrat, lemak, protein, fiber, mineral, dan vitamin. Mealshakes dan Omega guard adalah pembantu  kepada kesihatan anak – anak pelengkap zat serta nutrisi  yang menjadikan mereka sentiasa kekal aktif, fokus, ceria dan tidak sering sakit.

Omega guard.
Berasal dari ekstrak minyak ikan paling tulen didunia. Ini kerana setiap kapsul Omega Guard mengandungi 7  spektrum penuh asid lemak omega-3 semulajadi antaranya EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian Omega Guard membekalkan 905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA.

Kebaikan serta fungsi  Omega guard kepada kanak- kanak adalah:
 • Untuk membina perkembangan dan fungsi otak.
 • Meningkatkan sistem imunisasi kanak –kanak .
 • Dapat mengurangankan jangkitan pernafasan bagi kanak-kanak.
 • Menjadikan kanak-kanak lebih cergas dan sihat.
 • Mengatasi masalah asma , batuk dan selsema  dikalangan kanak-kanak.
 • Meningkatkan  kecerdikan kanak-kanak  yang akan melahirkan pemikiran yang pintar.dan menjadi IQ lebih fokus .
 • EPA dan DHA berupaya menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental seperti kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomnia, autisme, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizopherni.

Mealshakes


Mengandungi  19 vitamin dan mineral penting , kaya dengan serat dan protein.  Mealshakes juga menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Kaya dengan vitamin A,C,E,zink,selenium sebagai anti-oksidan.Rasa French Vanilla yang enak seperti aiskrim vanila macdonald, boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.


Kebaikan  Omega guard kepada kanak- kanak adalah:
 • Menangani masalah  Ekzema
 • Meningkatkan selera makan anak-anak kita.
 • Mengatasi masalah sembelit pada anak
 • Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1.
 • Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti.
 • Mengatasi masalah sembelit.
 • Membantu mengurangkan simptom asma.

Gabungan  Mealshakes dan Omega guard adalah gabungan mantap  dan terbaik. Gabungan tersebut bukan saja membantu dari segi kesihatan mereka malah menjadikan anak kita cerdik , pintar dan fokus . Kesihatan anak kita adalah keutamaan dan  tanggungjawab kita. Maka pilihan yang terbaik adalah dengan memilih supplemen yang terbaik juga.Memang berbaloi-baloi.

Beli online :


Jadi anda berminat dan  ingin mendapatkan mealshakes dan Omega guard dari Shaklee yang terjamin halal , berkesan , semulajadi dan selamat boleh terus hubungi saya di talian 012-3779685 / sempoi pm  terus ke whatapp / facebook

Hubungi Azilah Idris/Mama Iskhandar  
 PM: www.facebook.com/messages/mamaiskhvitamin
 Blog: http://www.mamaiskhvitamin.blogspot.com/
 Email: ila_cute28@yahoo.com

Consultation Free
Info-info Produk Shaklee
Cara pengambilan vitamin

♥♥♥♥♥"INGIN MENJANA 4-5-6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE? SERTAI KAMI DENGAN MENGHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...