Sunday, October 26, 2014

MEALSHAKE MINUMAN TAMBAHAN YANG TERBAIK BAGI SI COMEL ANDA

Mealshake minuman tambahan yang terbaik bagi si comel anda.





















Hanya bancuh dan letak ais memang dah sedap .Yamiyami.. itula mealshake. Tak perlu nak tambah perisa yang lain. Rasa vanilla yang SEDAP seperti aiskrim vanilla macam kat Macdonald ..Mealshake bukan sahaja sesuai untuk orang dewasa tetapi untuk kanak – kanak pun amat sesuai sebagai minuman tambahan.Mealshake juga menambah selera makan anak2, untuk sistem imuniti dan untuk anak2 yang sering sakit.

Kenali  Meal shakes..

Meal Shakes  merupakan  sumber protein yang kaya dengan  vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan sejumlah makanan yang seimbang bagi setiap Sembilan asid amino yang   .(tidak mengandungi laktosa) yang kaya dengan protein dalam membantu membentuk kulit, kuku, rambut, organ, darah dan sel-sel vaksin yang lain-lain. Turut juga meingkatkan imunisasi kanak-kanak. Selain itu mealshake mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang  sel dalam proses   membentuk tumbesaran kanak-kanak. Bersifat anti- oksidan bagi melawan penuaan bagi orang dewasa dan bertindak menghalang kanak-kanak terdedah kepada radikal bebas yang boleh melemahkan sel badan. Komponen anti-oksida terdiri dari vitamin A, C, E, zink dan selenium. Yang pentiang  TIDAK ADA pewarna tiruan, perasa tiruan dan pemanis tiruan.


15 Kelebihan mealshake yang perlu kita ketahui yang baik untuk anak –anak:
  • Kurangkan Ekzema
  • Untuk Tumbesaran
  • Untuk Perkembangan Minda
  • Untuk Tingkatkan Selera Makan anak
  • Untuk Anak yang dah berhenti susuibu
  • Untuk Anak kekal aktif
  • Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
  • Meningkatkan berat badan anak
  • Membantu anak fokus
  • Membantu kurangkan kekerapan asthma
  • Mengatasi masalah sembelit pada anak
  • Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
  • Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
  • Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
  • Supplement yang sangat mudah disediakan, oleh dicampurkan kedalam bijirin atau susu


Apakah khasiat Mealshake ini?

1. Kalori

Ada 120 kalori dalam Meal Shake Shaklee.Jika anda membuat ‘shake’ dengan susu rendah lemak, kalorinya sekitar 240 kalori.Jikaanda mencampurkan mealshake dengan ‘whole milk’ anda akan mendapatkan kalori sekitar 330 kalori.


2.Lemak

Mealshake Shaklee hanya mengandungi 0.5 g lemak ,sebelum ditambah susu.



3.Karbohidrat

Ada 23 gm karbohidrat dalam 1 / 4 cawan Mealshake. Untuk satu bahagian mengandungi 3gm serat. Ada 18gm gula dalam satu hidangan Mealshake. Apabila susu ditambah, tahap karbohidrat dan gula akan meningkat.



4.Protein

Untuk 1 / 4 cawan, campuran Mealshake mengandungi 7gm protein.Selepas anda mencampurkannya dengan susu, kandungan protein akan meningkat secara signifikan. Dalam beberapa kes, akan berlipat ganda, bergantung pada jenis susu anda tambah.


5.Vitamin

Mealshake mengandungi 12 vitamin penting.Untuk setiap satu hidangan, anda akan mendapatkan, 25 peratus vitamin A, 30 peratus vitamin B6, 20 peratus vitamin B12, 30 peratus vitamin C, 10 peratus vitamin D, 35  peratus vitamin E, 30 peratus daripada thiamin, 10 peratus riboflavin, 35 peratus niacin, 35 peratus folat, biotin 35 peratus dan 30 peratus asid pantotenat.


6.Mineral

Ada 11 mineral penting yang ditemui dalam campuran Mealshake.Untuk satu hidangan, anda akan mendapat 20 peratus kalsium, 35 peratus daripada besi, 15 peratus daripada fosforus, 25 peratus daripada magnesium, 30 peratus zinc, 35 peratus daripada selenium, 35 peratus copper, 35 peratus manganese dan 35 peratus molibdenum. Satu bahagian juga mengandungi 80mg natriumdan 275 mg kalium.

Berapa perlu anda keluarkan untuk membeli Mealshake Shaklee ni?..HanyaHah cuma  RM 113.00 untuk satu tin. Tak mahalkan demi anak kita. Berbaloi baloi.


Anda berminat dan  ingin mendapatkan Mealshakes dari Shaklee yang terjamin halal , berkesan , semulajadi dan selamat boleh terus hubungi saya di talian 012-3779685 / sempoi pm  terus ke whatapp / facebook

Hubungi Azilah Idris/Mama Iskhandar
 Email: ila_cute28@yahoo.com

Consultation Free
Info-info Produk Shaklee
Cara pengambilan vitamin

♥♥♥♥♥"INGIN MENJANA 4-5-6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE? SERTAI KAMI DENGAN MENGHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK♥♥♥♥♥


4 comments:

  1. tengok mealshake buat jadi terliur nak gi bancuh. kalau buat aiskrim pun sedap ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang terbaik mealshake ni anak saya pun suka. ..mcm aiskrim vanila....

      Delete

Terima Kasih daun keladi
Kalau sudi comment lah lagi
♥mama iskhandar♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...