Tuesday, October 21, 2014

GLA COMPLEX PELBAGAI FUNGSI

GLA Complex  pelbagai fungsi

GLA Complex bertindak pelbagai fungsi kepada tubuh badan kita seperti :

Meningkatkan kesuburan pada wanita
GLA mampu mengawal dan mengatur ketidakstabilan hormon wanita sebagai langkah utama bagi meningkatkan kesuburan. GLA juga mampu mengecutkan cyst dalam rahim wanita yang boleh menghalang proses kehamilan. Selain itu, GLA complex membantu tubuh menghasilkan sejenis mukus yang dipanggil ‘cecair kesuburan’ di dalam rahim. ‘Cecair kesuburan’ ini memberi ‘ruang’ untuk telur dan sperma untuk terus hidup hingga 5 hari. GLA juga memperbetulkan dan memperbaiki keadaan haid yang tidak teratur jika diambil secara konsisten setiap hari.

Melambatkan menopause (putus haid)
Memperbaiki keadaan menopaus seperti berpeluh-peluh , insomnia, dada berdebar-debar, ketidakhadaman, depresi dan rasa cepat marah. Pengambilan GLA jangka panjang juga mampu melambatkan proses penuaan, mengetatkan uterus dan menjadikan kulit kelihatan kulit lebih muda.

Mencantikkan kulit
Memperbaiki inflamasi kulit seperti ekzema, alergi, kegatalan, kulit kering, bintik penuaan, fungus dan kurap. Ia juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma dan artritis.

Mencantikkan rambut 
Memperbaiki tekstur rambut, rambut kering dan masalah rambut gugur.

Pelangsingan 
Merendahkan kolestrol LDL, menghalang penambahan berat badan, memberi tona pada kulit dan otot wanita secara berperingkat untuk mencapai bentuk badan yang cantik.

Menentang kanser 
GLA adalah anti-oksidan yang meningkatkan sistem imunisasi tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.

Menghalang komplikasi diabetes
Merendahkan gula dalam darah, berkesan untuk diabetes semasa hamil dan usia tua. Meringankan kebas dan kesakitan disebabkan oleh paras gula dalam darah yang tinggi.

Menghalang tekanan darah tinggi 
Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, mengembangkan salur darah, memperbaiki tekanan darah tinggi, mengelak masalah jantung seperti Arteriosklerosis (pengerasan arteri - dinding arteri menjadi keras dan kurang lentur kerana bahan lemak terkumpul dibawah lapisan sebelah dalam dari dinding arteri) dan myocardial infarction (blood clot - salur darah tersumbat lantas menghalang pengaliran darah pada otot jantung).

Memperbaiki masalah prostat dan kerap kencing pada golongan lelaki.

Hiperaktif dan austisma (ADD/ADHD
)
Terbukti secara klinikal bahawa minyak ikan GLA memperbaiki keadaan kanak-kanak berautisma, sukar memberi tumpuan untuk belajar dan hiperaktif.

Bilangan Saiz Setiap Botol
• 60 biji dalam 1 botol


Jadual Makan
• Untuk memelihara kesihatan – 1 kali sehari selepas makan

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin yang selamat semulajadi serta berkesan dari Shaklee yang bermutu tinggi . Saya Mama Iskh Vitamin Terbaik adalah wakil pengedar sah anda.

Jom beli secara online
 Jom beli

Untuk maklumat lanjut, pembelian dan konsultasi produk, sila:

Berchatting dan berborak dengan saya di 0123779685

Add/PM Facebook : Mama Iskh Vitamin Terbaik.

LIKE : My page   www.facebook.com/mamaiskhvitamin 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau  sebarang  penyakit..

* Tiada perisa, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.


"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? SERTAI KAMI DENGAN MENGHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...