Sunday, October 19, 2014

COLLAGEN POWDER PAKAR KOLAGEN KULIT ANDA

Collagen powder pakar kolagen kulit anda.

Sebut mengenai kolagen pastinya semua wanita teruja mendengar perkataan tersebut. Tapi zaman sekarang bukan sahaja wanita lelaki pun apa kurangannya. Kolagen adalah sejenis protein yang ada pada kulit bagi melindungi keremajaan dan keanjalan kulit. Boleh dikatakan 80% dari kulit-kulit kita mengandungi kolagen . Kolegen akan berkurangan disebabkan faktor umur. Kekurangan kolagen boleh menyebabkan kulit muka menjadi kedut dan kusam .Cara bagi mengatasi kurangnya kolagen anda perlu mengamalkan supplemen yang berunsurkan kolagen agar kulit muka sentiasa kelihatan  muda dan segar gebu.


Perbezaan Kulit muka


Collagen Powder

Adalah supplemen kolegen yang mengandungi 4,000 mg RSS (Sisik ikan ) proprietari , sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang dieskstrak dari sisik ikan merah.Sangat rendah dalam berat molekular sekitar 1,000 Dalton dan mudah diserap oleh tubuh serta membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.


Kandungan di dalam Collagen Powder :
Kolagen sisik ikan merah
Sumber kolagen yng premuim dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding kolagen haiwan.

Ekstrak biji camellia japonica
Terdiri dari sumber asid aleik , satu emokien dan pelembab kulit yang hebat dan isoflavon,antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.

Ekstrak Pfaffia
Dikenali ginseng Brazil digabungkan dengan Ekstrak biji camellia japonica membantu formasi dan asid hyaluronic berperanan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembap dan licin. 

Elastin kolagen ikan
Bertindak sebagai memelihara kulit menjadi fleksibel tegang yang memberi reaksi melantun apabila kulit ditarik. Elastin kolagen ikan dan kolagen bergabung mengekalkan  kulit tegang, anjal dan elastik.

Vitamin C dan B
Vitamin C menggalakakanpenghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit.Vitamin B membantu dalam metabolima karbohidrat, lemak dan protien bagi membebaskan tenaga untuk penghasilan kolagen didalam sel.

Ekstrak kekerang
Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting didalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan mata yang tidak selesa.

Lactobacillus acidophilus
Membantu mengimbangkan mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang  sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.

Kajian penggunaan 8 week Collagen Powder
Kepentingan Kolagen
1. Membantu  mempertingkatkan penghasilan sel baru
2. Membantu memelihara keremajaan kulit
3. membantu melembutkan 
4. Menghilangkan kedutan
5. Membantu mencegah proses penuaan
6. Membuat kulit lebih bercahaya serta efektif


Kesan Kekurangan Kolagen
Apabila usia kita semakin meningkat, terutamanya diawal 25 tahun proses pengurangan kolagen oleh sel fibroblast akan berlaku seterusnya menyebabkan kulit menampakkan garis penuaan, berjeragat, kusam dan kurang bermaya. 

Jika berminat  ingin mendapatkan Produk kesihatan dari Shaklee boleh terus hubungi saya di talian 0123779685 / sempoi pm  terus ke whatapp/ facebook

Jom beli online:--}
 Jom beli COLLAGEN POWDER SHAKLEEHubungi Azilah Idris/Mama Iskhandar  : PM: www.facebook.com/messages/mamaiskhvitamin
 Blog: http://www.mamaiskhvitamin.blogspot.com/ Email: ila_cute28@yahoo.com


♥Consultation Free
♥Info-info Produk Shaklee
♥Cara pengambilan vitamin

=======================================
"INGIN MENJANA 4-5-6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE? SERTAI KAMI DENGAN MENGHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"
=======================================

2 comments:

Terima Kasih daun keladi
Kalau sudi comment lah lagi
♥mama iskhandar♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...